Casa de Avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit recent echipa de avocati specializati in domeniul bancar, Razvan Vladulescu alaturandu-se celor 130 de avocati si consultanti.

"Actualul context economic ne-a cerut - si ne-a permis in acelasi timp - sa fim extrem de selectivi in alegerea noilor avocati ce urmau sa se alature echipei noastre, intarind ariile de practica deficitare exclusiv cu avocati cu experienta. Expertiza lui Razvan Vladulescu se potriveste se perfect cu planurile noastre de dezvoltare si cu nevoile echipei", spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Razvan Vladulescu (foto) a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti in anul 2005. Intre 2007 si 2010 a urmat cursurile Facultatii de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano - Americane, fiind atras de mediul de afaceri si de fundamentarea business-urilor pe principii de natura economica in corelatie cu sistemele de drept, desavarsindu-si pregatirea profesionala printr-un master in dreptul afacerilor, titlu obtinut in anul 2010.

Domeniile sale de expertiza sunt: drept bancar si financiar, M&A, energie, piete de capital. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2006. Razvan vorbeste fluent engleza si franceza.

Inainte de a se alatura echipei de la „Bostina si Asociatii”, Razvan a fost Avocat Colaborator Senior in cadrul casei de avocatura „Musat si Asociatii”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fernbach infiinteaza o casa de avocatura dedicata noilor tehnologii