Musat & Asociatii va asigura consultanta juridica Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) prin intermediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) pentru pregatirea si derularea ofertei publice primare de vanzare a 10% din capitalul social al societatii Hidroelectrica.

Musat & Asociatii a participat la licitatie impreuna cu consortiul alcatuit din BRD Societe Generale, Citibank si Intercapital Invest, care ieri a castigat contractul de intermediere ale IPO-ului Hidroelectrica.

“Vom acorda asistenta juridica sindicatului de intermediere pe tot parcursul pregatirii si finalizarii procesului de listare si oferire catre public a 10% din capitalul social al Hidroelectrica, incluzand redactarea raportului de due-dilligence juridic, prospectul de oferta, documentele necesare lansarii ofertei publice, dar si pentru solutionarea oricaror aspecte legale pe parcursul si in timpul ofertei”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Miruna Suciu (foto), Partner Musat & Asociatii.

Echipa care se va ocupa de acest proiect cuprinde peste 10 avocati cu experienta in piata de capital, energie si privatizare si va fi coordonata de Miruna Suciu.

In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru alte proiecte importante derulate pe piata de capital, precum vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom. De asemenea, Musat & Asociatii a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Start-up de agricultura Holde Agri Invest - listare pana in iunie