Casa de Avocatura Bostina si Asociatii isi intareste echipa din teritoriu cu un nou avocat la biroul din Timisoara, Carmen-Olivia Predescu. Cu patru avocati, biroul din Timisoara devine cel mai mare din intreaga retea de 19 birouri teritoriale a casei de avocatura.

Carmen-Olivia Predescu a absolvit Facultatatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara in anul 2007 si un masterat in cadrul aceleiasi universitati in anul 2009. Este avocat definitiv din anul 2010.

„Cresterea numarului de avocati in cadrul biroului din Timisoara reflecta direct potentialul economic al zonei. Noi mizam in zona Banatului atat pe o crestere a numarului de clienti cat si pe derularea unor mari proiecte de infrastructura, atat de necesare pentru conectarea tarii noastre la retele de transport europene”, a declarat Doru Bostina.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a inregistrat o cifra de afaceri de 33,47 de milioane de euro in 2011 si are peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
De ce are nevoie o companie farma de o "armata" de avocati?