Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) isi extinde activitatea prin infiintarea unui sediu secundar la Cluj.

Proiectul de extindere a operatiunilor societatii in zona Cluj a fost inceput in urma cu cateva luni, iar in prezent toate demersurile administrative pentru functionarea biroului local au fost finalizate.

Prezenta unui segment semnificativ din portofoliul de clienti ZRP in regiune, cresterea nevoii de servicii juridice de calitate in zona, dezvoltarea semnificativa a mediului de afaceri local in ultima perioada, precum si tendinta companiilor multinationale de a se reloca sau de a deschide sucursale in judetul Cluj si zonele invecinate, sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou in teritoriu.

„In prezent, derulam proiecte de litigii, de consultanta si de insolventa pentru clientii zonali”, a motivat Stan Tirnoveanu, managing partner Zamfirescu Racoti Predoiu, decizia de lansare a primului birou local.

Biroul de la Cluj este coordonat de Laura Retegan (foto), doctor in drept si avocat senior in cadrul departamentului Litigii al ZRP din anul 2007.

Ea este absolventa a Facultatii de Drept (2005, sef de promotie), Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, si este specializata in drept civil, drept comercial, drept bancar si insolventa. Proiectul de dezvoltare prevede angajarea unor avocati colaboratori locali, iar in prezent societatea deruleaza un proces de recrutare in vederea extinderii echipei ZRP Cluj.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Halucinant: Facilitati pentru investitori, transformate in cosmar!