Premiera pe piata avocaturii din Romania: NNDKP desemnata pentru a doua oara „Firma anului in Romania” de catre Chambers Europe
Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnata pentru a doua oara „Firma anului in Romania” de una din cele mai prestigioase institutii de evaluare a serviciilor juridice din lume, Chambers & Partners.

La gala decernarii premiilor Chambers Europe, care a avut loc aseara la Amsterdam si a reunit cele mai valoroase case de avocatura din Europa, Adriana Gaspar, partener senior, a primit in numele NNDKP trofeul pentru cea mai buna firma din Romania.

„Primim pentru a doua oara de la aceasta institutie confirmarea autoritatii noastre profesionale, iar anul trecut ni s-a acordat premiul pentru cel mai inalt standard de servicii din Romania. Sunt foarte fericita ca performanta, etica profesionala si temeinicia cunostintelor colegilor mei sunt rasplatite din nou”, a declarat Adriana Gaspar (foto), dupa ceremonia de decernare a premiilor.

Totodata NNDKP domina ierarhia Chambers Europe si in acest an, ramanand cea mai bine clasata firma de avocatura din Romania in topul ghidului juridic. NNDKP ocupa prima pozitie in urmatoarele arii de practica: drept bancar si finantari; drept corporatist/M&A; litigii; dreptul muncii; energie si resurse naturale; proprietate intelectuala; proiecte PPP; tranzactii imobiliare; restructurare/insolventa si consultanta fiscala.

Firma a ocupat a doua pozitie in domeniul concurentei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri