Cunescu, Balaciu si Asociatii este prima casa de avocatura care va organiza o scoala de business law practice pentru studenti in anii finali si avocati stagiari.

Constantin Cunescu Late Summer Law School se va desfasura in perioada 3-9 septembrie, data limita de inscriere fiind 15 iulie.

“Acest program este gandit pe un sistem de training intensiv, cu accent puternic pe latura practica. Toate cursurile urmeaza strategia «learning by doing», participantii fiind incurajati sa rezolve probleme si situatii reale. Absolventii vor detine abilitatile necesare oricarui stagiar ce practica avocatura de business si care intra in contact cu avocati de business cu experienta sau cu magistrati de la cele mai inalte instante din tara”, declara Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu & Asociatii.

In urma absolvirii scolii, participantii vor primi o diploma si vor fi introdusi intr-o o baza de date ce va fi pusa la dispozitia firmelor de recrutare cat si societatilor de avocatura de business din Bucuresti si din tara.

“Printre cursurile care se vor preda la Constantin Cunescu Late Summer Law School se afla Tehnici de redactare contracte, opinii juridice si actiuni in instanta sau actiuni arbitrale, modalitati de abordare a unui raport de due dilligence. Pe langa latura teoretica, participantii vor avea acces la toate procesele interne ale unei case de avocatura. Mai mult decat atat, am dezvoltat si un modul de limba engleza specifica avocaturii de business, care are la baza exclusiv aplicatii practice ”, precizeaza Beatrice Onica-Jarka, partener Cunescu, Balaciu si Asociatii.

Cursurile se vor desfasura in Bucuresti, la sediul CBA, numarul de locuri fiind limitat la 30. Ultimele doua zile ale training-ului si evaluarea finala se vor desfasura intr-un cadru informal, in afara Bucurestiului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Romania va contribui mai mult la bugetul UE! Care este cauza?