Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost recunoscuta, pentru a doua oara, ca “Cea mai buna firma din Romania” in ceea ce priveste egalitatea de gen, la gala “European Women in Business Law 2012”, organizata la Londra de prestigiosul grup editorial Euromoney Legal Media Group.

Gala “European Women in Business Law Awards 2012” a premiat firmele de avocatura care promoveaza egalitatea de gen si diversitatea in avocatura de afaceri, dar si initiativele privind sustinerea si promovarea talentelor sau echilibrul dintre viata profesionala si personala. Evenimentul a reunit peste 200 de femei provenind de la marile case de avocatura nationale si internationale din Europa, printre care Allen & Overy, Clifford Chance, Baker & McKenzie, Freshfields Bruckhaus Deringer, Linklaters, Slaughter and May, Norton Rose, Eversheds.

Aceasta distinctie vine la foarte scurt timp de la desemnarea drept “Firma anului in Romania” de catre ghidul juridic Chambers Europe.

Cu o proportie intre femei si barbati la nivel de partener si asociat senior de 33/15, la nivel de partener de 13/3, iar in randul avocatilor de 79/35, NNDKP a primit numeroase distinctii din partea unor institutii internationale de cercetare precum Euromoney Legal Media Group, Chambers & Partners, Legalease.

Puteti vizualiza aici lista tuturor castigatorilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Astaldi si FCC castiga litigiul pentru reabilitarea unui tronson CFR