Societatea de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a asistat compania Transport Trade Services (TTS) in cadrul procedurii de negociere si semnare a contractului de investitie de tip private equity cu International Finance Corporation (IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale.
Investitia IFC, realizata prin majorarea cu 10% a capitalului social al TTS, are ca obiect imbunatatirea si extinderea serviciilor de transport si logistica a grupului in Romania, in special a operatiunilor derulate de-a lungul bazinului dunarean.

Investitia de 12 milioane de euro va ajuta TTS sa isi extinda flota de nave si sa dezvolte alte operatiuni in porturile dunarene si in Constanta.

Proiectul a fost demarat in anul 2011 iar contractul a fost incheiat in urma unor negocieri complexe derulate pe parcursul mai multor luni. Avocatii ZRP au acordat asistenta juridica in cadrul procedurii de due dilligence, in negocierea documentelor tranzactiei si in implementarea post-semnare a acestora.

„Mandatul a fost unul complex prin prisma arhitecturii contractuale sofisticate si a echipelor pluridisciplinare implicate. Provocarea principala a proiectului a constat in armonizarea intereselor partilor cu mecanismele contractuale specifice unei astfel de tranzactii”, a declarat Catalin Micu, managing associate ZRP (foto).

Echipa de avocati de la Zamfirescu Racoti Predoiu implicata in aceasta tranzactie a fost formata din Ioana Racoti – senior partner, Catalin Micu – managing associate, Iuliana Negoita – senior associate si Madalina Ivan, associate.

ZRP ofera servicii de asistenta juridica atat in domeniul avocaturii de business, cat si in sfera litigiilor, arbitrajului si consultantei fiscale, si este recomandata de anuarele internationale de specialitate pentru performantele sale in variate arii de practica, precum: litigii, arbitraj, insolventa, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni si achizitii, dreptul muncii, energie si resurse naturale, proprietate intelectuala, drept imobiliar, piata de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipa de 40 de avocati dintre care cinci parteneri – Stan Tirnoveanu (managing partner), Ioana Racoti (senior partner), Calin-Andrei Zamfirescu (senior partner), Anca Danilescu (partner), Cosmin Vasile (partner).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri