KPMG a promovat trei specialisti din echipa proprie la rang de parteneri. Daniela Strusevici, Tudor Grecu si Bogdan Vaduva vor ocupa un loc in conducerea firmei de consultanta si audit incepand cu 1 octombrie.
KPMG a promovat si anul trecut trei noi parteneri, iar in ultimii trei ani au fost cooptati un numar de opt noi parteneri, ridicand numarul acestora la 21.



In prezent numarul angajatilor KPMG in Romania se ridica la peste 650.

Daniela Strusevici (foto dreapta) s-a alaturat echipei KPMG din Bucuresti in 1996. In 1999, s-a reintors in orasul sau natal, Timisoara, unde firma tocmai isi deschisese primul sau birou regional. Auditor de profesie, Strusevici este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA).












Tudor Grecu (foto stanga)
face parte din echipa KPMG dedicata Sectorului de Servicii Financiare din anul 2001. Este membru al ACCA si al CAFR si s-a specializat in auditul societatilor de asigurare, fondurilor de investitii si institutiilor de credit.

„Sectorul financiar capteaza atentia publica, este barometrul fenomenelor economice si, de cele mai multe ori, raspunde primul cerintelor de schimbare venite din partea societatii", a explicat Grecu.










Bogdan Vaduva (foto dreapta)
lucreaza in KPMG din 2004. A plecat la drum ca auditor, iar in prezent competentele sale acopera un larg spectru de activitati, Bogdan coordonand echipe multidisciplinare in proiecte de consultanta in industrii reglementate.

Bogdan Vaduva s-a specializat in consultanta in finante corporative, cu precadere in domeniul Energiei si Utilitatilor, Petrol si Gaze, dar si in Transport/Infrastructura. El este membru al ACCA si a obtinut un Certificat Postuniversitar de la Harvard Business School, Executive Education - Program for Leadership Development.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri