Chiuariu si Asociatii isi consolideaza serviciile de drept fiscal prin formarea unei echipe specializate in acest domeniu. Ioana Costea se alatura astfel echipei de avocati si devine coordonatoarea departamentului de Drept Fiscal, a anuntat firma de avocatura.

Ioana Costea (foto) este avocat definitiv cu specializare in dreptul fiscal, detine o diploma de studii aprofundate in Stiinte penale si titlul de doctor in Drept.

Ioana Costea este specializata in aspecte juridice legate de impozite directe si indirecte – problematica deductibilitatii, procedurile de autorizare in materie de TVA si accize, inspectia fiscala, fiscalitatea muncii, contenciosul fiscal.

Expertiza avocatei este completata de cunostinte aprofundate de dreptul Uniunii Europene (pe componenta fiscala: TVA, accize, practica Curtii Europene de Justitie si pe componenta de prevenire a fraudei) si drept penal (optimizare fiscala si evaziunea fiscala).

„Ca avocat specializat in drept fiscal, Ioana pune accent pe relatia cu administratia fiscala in termeni de colaborare, dar si de opozitie. Ii este la indemana sa coreleze dreptul fiscal cu alte ramuri de drept, avand capacitatea de a identifica strategia fiscala optima.” a explicat Tudor Chiuariu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Legislatie deficitara, femei agresate si martori care tac de frica