Casa de avocatura Musat & Asociatii a decis promovarea a trei noi parteneri, Cleopatra Leahu, Silvia Sandu si Ileana Lucian. Numarul partenerilor ajunge la un total de 18.
Cleopatra Leahu (foto sus) are o vechime de peste 10 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a dobandit experienta avocatiala in domeniul energiei si resurselor naturale, inclusiv cu privire la concesiuni miniere si petroliere sau contracte de servicii conexe (proiectare, constructie, activitati de foraj si servicii la sonde), asistand clienti din industria de petrol si gaze in achizitii complexe, finantari si dezvoltare de proiecte energetice sau proiecte de infrastructura, parteneriate public private, fiind si expert certificat in achizitii publice.

Pe parcursul carierei sale, a reprezentat un portofoliu de companii nationale si internationale in proiecte complexe, printre cele mai recente fiind asistarea Sterling Resources in procesul de negociere si semnare a acordurilor de transfer al participatiilor in diverse perimetre petroliere din Marea Neagra, consilierea OZ Mineral Limited, companie miniera de top din Australia, in legatura cu oferta in valoare de 200.000.000 euro pentru achizitia Cuprumin S.A., consilierea Petrofac Facilities Management Ltd., unul dintre liderii mondiali in domeniul serviciilor pentru industria petrolului si gazelor naturale, in procesul de negociere si implementare a unui contract de servicii de imbunatatire a productiei cu privire la o serie de zacaminte mature de titei detinute de OMV Petrom, dar si a Eldorado Gold Corporation, in tranzactia cross-border prin care a preluat activitatile European Goldfields Limited in domeniul exploatarii zacamintelor aurifere din tara noastra.

Silvia Sandu are experienta de peste 9 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a asistat numerosi clienti din industria farmaceutica, in legatura cu aspecte de reglementare si conformitate cu privire la medicamente si dispozitive medicale, contributia claw-back, realizarea de studii clinice si non-interventionale, servicii medicale si drepturi ale pacientilor, precum si chestiuni legate de programele nationale de sanatate. De asemenea, ea este specializata in drept comercial si drept vamal, arie de practica in care a consiliat un portofoliu semnificativ de companii cu privire la operatiuni complexe de import si export, regimuri vamale definitive si suspensive, dar si identificarea de solutii optime pentru suspendarea si diminuarea cuantumului datoriilor vamale.

Printre proiectele sale recente se numara consultanta acordata companiilor Eli Lilly, Roche, Abbott, Servier, Novartis, Novo Nordisk sau Astellas. A fost implicata si in unele dintre cele mai mari tranzactii in domeniu, printre care asistenta acordata fondului de investitii Mid Europa Partners pe parcursul procesului de achizitie al subisidiarei locale a Walmark, consilierea companiei americane Abbott Laboratories, in legatura cu restructurarea activitatilor desfasurate in Romania, sau reprezentarea BBraun in procesul de achizitie al unui important centru medical.

Ileana Lucian si-a inceput cariera avocatiala la Musat & Asociatii, in urma cu 10 ani. Ea este specializata in dreptul muncii si acorda consultanta in toate aspectele legate de restructurarea sau reorganizarea societatilor comerciale colective si individuale, contracte colective de munca, planuri de retragere voluntara, transfer de intreprindere, negocieri cu sindicatele, beneficii acordate angajatilor. Este, de asemenea, recunoscuta pentru experienta si cunostintele sale vaste in drept societar si comercial, dar si in restructurari si reorganizari de intreprinderi.

Ea a consiliat clienti internationali si locali cu privire la aspecte variate de dreptul muncii, printre care Electrolux Romania, in solutionarea diverselor conflicte de munca cu sindicatul si negocierea contractului colectiv de munca, Amazon.com cu privire la armonizarea politicilor interne cu prevederile legislative din Romania, Va Tech Wabag in transferul de salariati, negocierea si incetarea contractului colectiv de munca si in procedura de reorganizare. De asemenea, printre cele mai recente mandate in care s-a implicat se numara si consultanta acordata Gefco (una dintre primele zece societati active in industria logistica din lume) si Nitromak-Dnx Kimya Sanayii (un important producator de explozivi), in toate aspectele comerciale si de dreptul muncii cu privire la reorganizarea business-ului din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri