Societatea de avocatura Dragne & Asociatii si-a extins recent echipa de Litigii si arbitraj, cooptand un nou avocat senior, Iulia Stanciulescu-Ilie
Iulia Stanciulescu-Ilie este specializata in litigii in domeniul dreptului administrativ, achizitiilor publice, dreptului imobiliar si dreptului muncii.
Inainte de a se alatura echipei Dragne & Asociatii, Iulia Stanciulescu-Ilie a colaborat cu mai multe societati de avocatura locale (Zamfirescu, Racoti, Predoiu sau D&B David si Baias, parte a PricewaterhouseCopers). De asemenea, ea a lucrat ca magistrat asimilat in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

„Extinderea echipei de avocati este unul dintre obiectivele noastre pentru acest an. Proiectele pe care le derulam in prezent si cele pe care le avem in vedere pentru 2013 sunt principalii factori care au condus la nevoia de consolidare a echipei”, a declarat Ion Dragne (foto), managing partner al societatii de avocatura.


Dragne & Asociatii si-a consolidat echipa si prin promovarea a patru avocati definitivi ca avocati colaboratori seniori: Mircea Maier, specializat in litigii fiscale si imobiliare, Bogdan Iordache, axat in principal pe litigii comerciale si drept societar, Gabriel Paraschiv, experimentat in arbitraj si drept comercial si Anamaria Gavrila (Gheorghiu), specializata in dreptul concurentei, proprietate intelectuala si drept bancar.

Totodata, in cadrul programului de stagii de practica pe care Dragne & Asociatii il desfasoara anual, echipa de Litigii si arbitraj a selectat un nou membru, proaspat avocat stagiar. Luiza Apostoiu va lucra cu fiecare dintre echipele din firma pe perioada stagiului, urmand ca la finalul acestuia sa-si stabileasca domeniul de interes.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri