Cornelia Bumbacea este cel mai nou partener PwC in cadrul departamentului de consultanta pentru management si tranzactii, ce va conduce echipa de tranzactii din cadrul PwC Romania incepand cu 1 ianuarie 2013.

Cornelia Bumbacea este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in tranzactii, cu o experienta de peste 20 de ani de in cadrul unei firme de servicii profesionale din cadrul rivalului Ernst&Young, cu precadere in zona consultantei financiare si a tranzactiilor. In ultimele doua decenii, ea a dobandit competente si expertiza in domenii precum Audit, Investigatii si Medierea Disputelor si Consultanta in Tranzactii, lucrand pentru diferiti clienti - atat investitori strategici, cat si fonduri de investitii care au cautat si valorificat oportunitati pe piata romaneasca.

Cornelia Bumbacea, care a parasit Ernst&Young Romania la finele anului trecut, va lucra sub coordonarea lui Radu Stoicoviciu - Partner, Head of Advisory Services, un alt specialist in fuziuni si achizitii.

Ea a fost implicata in mai multe proiecte de privatizare inca de la inceputul anilor 1990 si are in portofoliu mai mult de 250 de tranzactii in sectorul privat din Romania, asistand atat antreprenori romani cat si investitori straini, atat in derularea cu succes a tranzactiilor cat si in procesul de integrare post-tranzactie.

„PwC Romania, alaturi de firma sa corespondenta de avocatura D&B David si Baias, are o echipa de tranzactii foarte puternica ce a fost implicata de-a lungul timpului in unele dintre cele mai mari tranzactii din Romania, de la privatizarea Electrica Muntenia Sud, pana la tranzactia privata de data recenta care a implicat grupul Energobit. Cornelia Bumbacea, cu impresionanta sa experienta profesionala, va intari si mai mult echipa noastra de Consultanta in Tranzactii, ajutandu-ne sa oferim valoare adaugata clientilor nostri”, a declarat Vasile Iuga, country managing partner, PwC Romania.

Cornelia Bumbacea este membru ACCA, CAFR si UNEVAR si are certificari obtinute de la institutii de invatamant, precum Kellogg School of Management, INSEAD si IMD.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Studiu: 1 din 4 companii ia in calcul importul de angajati