Wall-Street.ro organizeaza miercuri, 3 aprilie, conferinta "Fiscal 2013". Evenimentul are loc la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, urmand ca in cadrul sau consultanti in fiscalitate – avocati si jucatori din Big 4 – sa dezbata alaturi de manageri si antreprenori ultimele noutati fiscale, efectele acestora precum si tendintele pe plan local si regional.

Evenimentul se adreseaza exclusiv antreprenorilor si managerilor (in special directori financiari si cei care lucreaza in departamentele financiare).

Conferintele Wall-Street i
si propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei.

Evenimentul "Fiscal 2013" propune o alta abordare in fiscalitate prin crearea unei dezbateri intre cei mai reprezentativi specialisti (consultanti si avocati) si antreprenori si directori de companii.


Program conferinta:


Inregistrarea invitatilor: 09:00 - 09:30

Panel I: 09.30-11:00

Dan MANOLESCU, secretar de stat Ministerul de finante

Madalin NICULEASA, partener Niculeasa Law Office, "Cota unica versus cota progresiva"

Gabriel SINCU, Partner, Head of Tax & Outsourcingr Mazars, "Ce ne dorim de la fiscalitate"

Felix PATRASCANU, fondator Fan Courier, "Ce asteptari are un antreprenor de la fiscalitatea romaneasca"

Q&A Session

Coffee break: 11:00 - 11:30

Panel II: 11:30 - 13:00


Ramona JURUBITA, partener KPMG, "Perspective fiscale in 2013: sfaturi si recomandari"

Dumitru DRAGOMIR, CFO Profi, "Cum vede un jucator din retail problemele si tendintele din fiscalitate"

Dragos CABAT, CFA, MBA, membru in Consiliul Director al CFA Romania

Luisiana DOBRINESCU, coordonatoare Grup de analiza fiscala din cadrul ARSIT, "Calitatea normei fiscale. Practici abuzive"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri