Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii a lansat o divizie de consultanta fiscala, intrand astfel in grupul societatilor de profil care au o entitate specializata in acest domeniu.

Noua entitate, Bulboaca & Asociatii Tax, va opera afiliat casei de avocatura. Coordonatorii practicii sunt Adrian-Catalin Bulboaca, Managing Partner si Bogdan Voinescu, Tax Partner, cu o experienta de peste 15 ani in consultanta fiscala. El intrase anul trecut in echipa de consultanta fiscala a Musat & Asociatii ca partener dupa ce anterior a ocupat functia de tax director, la TPA Horwath. “Vrem sa oferim servicii juridice si fiscale integrate in cadrul proiectelor complexe de fuziuni-achizitii, divizari si reorganizari, restructurari de grup, precum si servicii de consultanta fiscala acoperind toate domeniile - impozit pe profit, TVA, impozitarea persoanelor fizice si preturi de transfer”, a declarat Bogdan Voinescu (foto), Tax Partner.

El a coordonat proiecte ale unor corporatii multinationale, printre acestea numarandu-se (i) consultanta fiscala acordata Enel in privatizarea Electrica Muntenia Sud, (ii) consultanta fiscala acordata in procesul de due diligence in cadrul privatizarii Distrigaz Nord, (iii) consultanta fiscala acordata BNP Paribas si due diligence fiscal in cadrul privatizarii BCR, (iv) due diligence fiscal in cadrul proiectului de privatizare CEC, precum (v) due diligence fiscal in cazul altor companii - Tiriac Bank, Libra Bank, Romexterra Bank sau Daewoo Automobile Craiova.

Din echipa face parte si Andrada Ples, Senior Tax Consultant, cu experienta anterioara in cadrul Deloitte si la Biris Goran.

In ultimii ani s-a conturat tendinta prin care casele de avocatura au luat cu asalt consultanta fiscala si contabila, in conditiile in care piata s-a sofisticat si are nevoie de o mai mare flexibilitate in abordarea clientilor, atat la nivelul serviciilor, cat si in privinta onorariilor practicate.

Firma de avocatura Bulboaca&Asociatii, condusa de avocatul Adrian Bulboaca, a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de circa 27% comparativ cu 2011, iar marja de profit a fost cuprinsa in intervalul 50-55%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Verdict de consultant: Bancile sunt ancorate in metehnele trecutului