Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu isi schimba denumirea in Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP).
Modificarea a intervenit ca urmare a acordului intre actualii asociati ai ZRP si avocatul Catalin-Marian Predoiu, retras din societate in anul 2008, avand in vedere ca acesta a ales sa isi exercite pe mai departe activitatea profesionala in cadrul cabinetului individual de avocatura care ii poarta numele.

Odata cu modificarea denumirii se schimba si managementul societatii prin preluarea de catre Cosmin Vasile (foto) a functiei de asociat coordonator de la Stan Tirnoveanu.

Casa de avocatura “Zamfirescu Racoti Predoiu” a rezultat din fuziunea din 2005 a doua societati de avocati fondate in 1995 - “Calin Zamfirescu si Asociatii” si “Racoti Predoiu”.

ZRP are o echipa de 41 de avocati dintre care cinci asociati - Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu - asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator) si Anca Danilescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri