Compania de investitii Energreen Investment Europe a achizitionat un parc solar de 17 MWp din judetul Brasov, cumparatorul fiind asistat in tranzactie de firma de avocatura Schoenherr.

"Desi negocierile s-au desfasurat pe fondul discutiilor legate de initiativa controversata a Guvernului de a modifica actuala schema de sustinere a energiei regenerabile, ceea ce a adaugat o presiune suplimentara, tot procesul s-a desfasurat intr-un ritm sustinut, astfel incat sa se poata trece in cel mai scurt timp la implementarea efectiva a proiectului", a declarat, intr-un comunicat citat de Mediafax, partenerul Monica Cojocaru, coordonatoarea echipei Schoenherr Bucuresti.

Energreen Investment Europe este un holding global de investitii care cumpara, dezvolta, construieste si opereaza tehnologii de energie regenerabila. Compania detine un portofoliu diferentiat din punct de vedere tehnologic si al pozitionarii geografice, cu scopul de a deveni un lider global in producerea si vanzarea de energie regenerabila.

Investitorul este inregistrat in Luxemburg si deruleaza proiecte in domeniul energiei solare din Italia


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Primaria Brasov cumpara troleibuze pe bani europeni