Casa de Avocatura Bostina si Asociatii anunta incasari din activitati avocatiale in Romania si in strainatate in 2012 in valoare de 16,98 milioane euro , in scadere cu 49,2% comparativ cu 2011, cand compania a inregistrat venituri record de 33,47 milioane de euro.

Casa de avocatura isi bugetase pentru 2012 o crestere de 12-15% a veniturilor pana la 28-29 milioane de euro, prin extinderea serviciilor si a retelei de birouri teritoriale.

Departamantul de Litigii si executari silite detine o pondere din incasari de 26%, Bancar, Financiar, Piata de Capital - 22%, Concurenta si Ajutor de Stat - 17%, iar IT si Gambling - 7% .

“Stacheta pe care am ridicat-o in anul 2011 prin incasarile record de 33,47 milioane de euro era, evident, greu de repetat in contextul economic din 2012, asa ca suntem de multumiti de ce am reusit sa realizam. De altfel, stim ca avem o oarecare ciclicitate a cresterii, cand un an exceptional este urmat de 4-5 ani de cresteri organice si de consolidare, functie si de dinamica generala a economiei romanesti”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

In 2012, numarul avocatilor si consultantilor a ramas relativ constant si apropiat de cel din anul anterior, in jurul a 130 de persoane. De asemenea, numarul avocatilor parteneri a ramas neschimbat. In luna octombrie, avocatii asociati seniori Andrei Sarban, Andrei Vasilescu si Emilia Toader au fost promovati ca avocati parteneri. Pe de alta parte, pe parcursul anului 2012 avocatii parteneri Gabriela Vizireanu, Dana Dunel-Stancu si Florin Gornea au parasit casa de avocatura pentru a se dedica altor proiecte.

Grupul Bostina a renuntat anul trecut la firmele de consultanta fiscala si de asistenta in domeniul fondurilor europene, precum si la firma de proprietate industriala, iar in prezent se concentreaza pe activitatile de consultanta juridica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Gruia Stoica scapa de inchisoare si va munci in folosul comunitatii