Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) respinge acuzatiile de conflict de interese si face cateva precizari in contextul semnarii actului aditional de incetare a contractului dintre Bechtel Corporation si CNADNR.

Contractul dintre Bechtel Corporation si Statul Roman a fost negociat si incheiat in decembrie 2003. NNDKP nu a fost implicata in niciun fel in aceste negocieri care au condus la incheierea contractului.

Bechtel Corporation s-a adresat NNDKP in anul 2005, pentru asistenta la negocierea unor modificari ale contractului, solicitate de CNADNR. Aceasta asistenta a fost acordata de Ion Nestor. Ana Diculescu-Sova nu a participat in niciun fel la negocieri, fiind coordonatoarea practicii de litigii a NNDKP, activitatea sa cantonandu-se exclusiv in acest domeniu.

Simona Neagu, care a asistat CNADNR la incheierea contractului in anul 2003, s-a alaturat departamentului de litigii al NNDKP in anul 2006 (la trei ani de la incheierea contractului si la un an de la negocierea actului aditional de modificare).

In anul 2013 Bechtel Corporation a solicitat NNDKP asistenta la negocierile purtate cu CNADNR in vederea incetarii contractului. Asistenta juridica la aceste negocieri a fost asigurata de Lavinia Ionita, avocat senior specializat in contracte FIDIC, Ana Diculescu-Sova neavand nicio implicare, spun reprezentantii NNDKP.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Contractul cu Bechtel risca sa bage CNAIR in insolventa
Setari Cookie-uri