Casa de Avocatura Ionescu si Sava organizeaza in perioada 30 iunie - 05 iulie 2013, scoala de vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”, eveniment care se adreseaza studentilor la Drept, absolventi ai anului 3 de studiu, si care va avea loc la Poiana Brasov.
Astfel, 20 de studenti ai facultatilor de Drept din Romania vor avea ocazia ca timp de 5 zile sa discute cu invitati din domeniu atat despre ceea ce presupune avocatura in practica, cat si despre diversele specializari din aceasta profesie si adaptabilitatea la schimbare.

In cadrul Scolii de Vara, ramurile Dreptului si avocatura ca profesie vor fi abordate din perspectiva cadrelor universitare, a magistratului, dar si a avocatului.

Evenimentul are ca scop informarea si initierea studentilor in avocatura prin exemple practice si studii de caz, iar programul include si un curs de scriere, un seminar de vorbire in public, precum si diferite ateliere ce vor testa atat competitivitatea viitorilor juristi, cat si spiritul lor de echipa.

Pentru a se inscrie la Scoala de Vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”, studentii trebuie sa acceseze pagina web si sa completeze cat mai original formularul de inregistrare disponibil pentru descarcare. Data limita pentru inscrieri este 20 iunie 2013.

Cele mai originale 20 de aplicatii vor fi selectate pentru a participa in mod gratuit la Scoala de Vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”. Transportul, cazarea si masa vor fi asigurate de organizatori.

La finalul Scolii de Vara, unul dintre studentii participanti va primi o bursa de studiu de sase luni, in valoare de 1.000 lei lunar, precum si posibilitatea de a efectua practica de specialitate in cadrul Societatii Civile de Avocati Ionescu si Sava.

Ionescu si Sava, SCA a fost infiintata in 2005 de o echipa de avocati cu experienta in cadrul unora dintre firmele de avocatura de renume din Romania. De la infiintarea sa, Ionescu si Sava a asistat si continua sa asiste clienti de prima marime cu activitate in domenii precum industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala. In portofoliu de clienti al casei de avocatura se regasesc companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri