Casa de avocatura Bostina si Asociatii a asistat Grupul Feroviar Roman in procesul de achizitionare a 51% din actiunile CFR Marfa.

Echipa de avocati si consultanti Bostina si Asociatii, condusa de Avocat Partener Laura Mocanu, a realizat analiza de due dilligence, oferind asistenta la intocmirea ofertei de achizitionare a 51% din actiunile CFR Marfa si in cadrul elaborarii draftului de contract.

„Este meritul echipei de avocati ca a reusit sa se inscrie in termenele extrem de stranse impuse de reprezentantii Ministerului Transporturilor. Am mobilizat resurse umane si logistice semnificative pentru a putea face fata acestei provocari si faptul ca am reusit acest lucru cu succes se datoreaza profesionalismului cu care toti cei implicati s-au dedicat acestui proiect”, declara avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat castigatoare compania condusa de Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman, in cazul privatizarii CFR Marfa. GFR a platit 202 milioane euro pentru pachetul de 51% din capitalul operatorului feroviar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Șeful Gărzii de Mediu: casă lipsă în declarația de avere, donație de 50.000 $
Setari Cookie-uri