Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" da startul procedurile pentru deschiderea unui nou birou teritorial, la Satu Mare, in contextul in care diversificarea chestiunilor juridice cu care se confrunta companiile din provincie stimuleaza cererea de servicii juridice, constituind o buna premisa pentru extindere, potrivit biroului de avocati.

"Birourile teritoriale constituie o componenta esentiala in strategia noastra de dezvoltare si au contribuit semnificativ la cresterea cifrei de afaceri odata ce am integrat activitatea lor in cadrul ariei de practica Litigii si Executari Silite. In plus, actualul context economic a dus la cresterea cererii de consultanta juridica de business in provincie si Satu-Mare era de mult pe harta noastra ca o posibila tinta pentru extindere", spune directorul de Dezvoltare, Doru Catalin Bostina (foto).

Diversificarea chestiunilor juridice cu care se confrunta companiile medii si mari din provincie stimuleaza cererea de servicii juridice de business de top, constituind o buna premisa pentru extindere, se arata in comunicatul casei de avocatura.

"Avem resursele financiare necesare precum si know-how-ul pentru a putea replica aceasta operatiune – rapid si cu costuri relativ mici - oriunde in tara. Vrem ca oriunde ar fi, un om de afaceri din Romania sa aiba in apropiere un birou Bostina si Asociatii", mai adauga Doru Catalin Bostina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Fernbach infiinteaza o casa de avocatura dedicata noilor tehnologii