Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organizeaza in data de 19 octombrie concurs pentru ocuparea unui numar de 1.181 posturi la Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Concursul consta in trei etape, respectiv selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa si interviul, se arata intr-un comunicat transmis de ANAF.
Proba scrisa se va desfasura in data de 19 octombrie si va consta in rezolvarea unor teste grila de catre candidati. Prin proba scrisa vor fi testate cunostintele teoretice necesare ocuparii functiilor.

Subiectele vor fi stabilite pe baza bibliografiei de concurs aprobata de presedintele ANAF, astfel incat sa se asigure verificarea capacitatii de analiza si sinteza a candidatilor.

Context

Guvernul decis, la sfarsitul lunii iunie, infiintarea Directiei Antifrauda, care functioneaza inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penala, prin preluarea activitatii Autoritatii Nationale a Vamilor si Garzii Financiare.

La conducerea Directiei Antifrauda a fost numit, la 1 august, Romeo-Florin Nicolae, fost sef al Autoritatii Nationale a Vamilor.

De asemenea, au fost desemnati sefii celor opt directii regionale antifrauda, precum si doi inspectori generali adjuncti in structura centrala a Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Acestia ocupa posturile temorar, pana la ocuparea functiilor prin concurs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri