KPMG, un lider al pietei de audit si consultanta in afaceri din Romania si Republica Moldova si parte a retelei globale de firme membre KPMG, si Ensight Management Consulting, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanta in management, fondat in Romania, au incheiat un parteneriat prin care KPMG urmareste dezvoltarea in anumite sectoare de piata in crestere.

“Acest parteneriat strategic este similar cu multe altele pe care firme membre KPMG din intreaga lume le-au incheiat cu firme de consultanta mai mici, focusate pe anumite segmente, cu scopul de a raspunde cerintelor clientilor. Atunci cand un client apeleaza la oricare dintre noi pentru servicii de consultanta in management, il indreptam catre firma cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor sale sau ii oferim servicii in parteneriat acolo unde este cazul. Aceasta este o abordare practica pentru piata romaneasca de consultanta in management”, spune Serban Toader, senior partner la KPMG in Romania.

Cele doua companii vor oferi servicii complete – de la strategie la optimizare – pentru companiile care doresc sa isi reduca din costuri si sa isi imbunatateasca eficienta.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care ofera servicii de audit, asistenta fiscala si consultanta in afaceri in 156 de tari si are 152.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume.

KPMG in Romania si Moldova isi desfasoara activitatea in sase birouri amplasate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are peste 650 de angajati.

Ensight Management Consulting ofera servicii de management, finante, resurse umane, IT, strategie, design organizational, fuziuni si achizitii, logistica, marketing si vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri