Ioana Oprea (Radulescu) a devenit partener in cadrul casei de avocatura Dragne & Asociatii, alaturandu-se asociatilor fondatori – Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Bosman, Andreia Oana Dumitrescu si Daniel Cirstea.

Ea face parte din echipa Dragne & Asociatii inca de la infiintarea acesteia si are o experienta de 9 ani in litigii si proceduri arbitrale, tranzactii imobiliare si drept comercial. Ca Senior Associate la Dragne & Asociatii a gestionat, in ultimii ani, proiecte din domeniile dreptului civil si comercial (e.g. constructii, tranzactii imobiliare, drept bancar, proceduri de insolventa). Ioana Oprea Radulescu (foto) va continua sa coordoneze activitatea de litigii si consultanta in domeniile de drept in care este specializata.

Inca de la inceputul acestui an, Dragne & Asociatii si-a consolidat departamentele de drept penal, drept fiscal si drept comercial, echipa marindu-se cu 11 avocati colaboratori: Florin Dumitru, Andreea Scaunasu, Catalin Barbu, Ana Maria Filip, Anastasia Opris, Stefan Sandu, Alexandra Ologu, Ana Mirea, Andrei Iancu, Anamaria Carp, Alexandra Drugan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Proiect de lege: Suspendarea, la cerere, a ratelor bancare
Setari Cookie-uri