Uniqa Asigurari si Unqa Asigurari de viata isi desfasoara operatiunile intr-un nou sediu central, o cladire de birouri de 5 etaje, achizitionat de Uniqa Real Estate (divizia de imobiliare a grupului Uniqa). Casa de avocatura Schoenherr a fost consultantul austriecilor la achizitia cladirii de la dezvoltatorul RO Naturstein SRL, in luna iulie 2013.

Casa de avocatura Schoenherr a oferit asistenta juridica in faza de due dilligence, apoi la pregatirea si semnarea documentelor tranzactiei. "Tranzactia a constituit pentru intreaga echipa o mare provocare. Ne bucuram ca am facut parte din acest proiect, desfasurat de-a lungul a mai bine de un an si incheiat cu success", a declarat Silvia Opris (foto), partener la Schoenherr.

Grupul Uniqa este unul din liderii firmelor de asigurari in Austria si Europa Centrala si de Est. Din echipa Schoenherr au facut parte partenerii Sebastian Gutiu, Silvia Opris si avocatul Adriana Hopulele.

"Noul sediu ne va permite sa le oferim clientilor servicii complete din aceeasi locatie, aici regasindu-se atat compania de asigurari generale, cat si cea de asigurari de viata. Vom vedea o imbunatatire a fluxului de operatiuni si a proceselor, ceea ce se va reflecta in calitatea serviciilor pentru clienti si parteneri", a declarat Hans Christian Schwarz, membru in directoratul Uniqa International, responsabil pentru Europa de Est si Polonia.

Ca urmare, incepand de astazi, Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata isi desfasoara operatiunile intr-un nou sediu central, situat in strada Nicolae Caramfil nr. 25, sector 1, Bucuresti.

Citeste si:
Electrica castiga in prima instanta procesul de 800 mil. euro cu SAPE
Electrica a castigat in prima...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
GCS: 117 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Setari Cookie-uri