Deloitte Romania a anuntat cooptarea unui noi manager in echipa de consultanta strategica si operationala. Melania Hancila, fostul economist sef al Volksbank va coordona proiectele de dezvoltare si crestere a eficientei, oferind asistenta clientilor Deloitte in vederea identificarii de noi oportunitati specifice industiei.

Hancila a ocupat timp de 6 luni functia de consilier pe probleme de cercetare a prim-vicepresedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Daniel Daianu.

„Am hotarat sa fac o schimbare strategica in cariera si sa ma concentrez mai mult asupra provocarilor si oportunitatilor din diferite industrii, valorificand in acelasi timp experienta acumulata de-a lungul timpului in domeniul bancar si macroeconomic", a spus Melania Hancila.

Economistul a detinut conducerea departamentului de Cercetare si Strategie din cadrul Volksbank timp de aproape cinci ani, iar anterior a lucrat ca analist in cadrul BCR si Credit Europe Bank.

Hancila si-a inceput cariera in sectorul bancar in 2004.

Citeste si:
Alte doua banci lanseaza Apple Pay! Americanii au 12 parteneriate
Inca doua banci anunta...

Deloitte Consultanta ofera asistenta companiilor locale si internationale in diverse domenii - fonduri UE si surse alternative de finantare, dezvoltarea si optimizarea afacerii, solutii pentru cresterea veniturilor, excelenta operationala, servicii CFO, schimbari strategice si transformare organizationala, managementul performantei si sisteme de remunerare, studii de impact si analize, precum si asistenta pentru dezvoltare institutionala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Cererea de masini electrice creste in UE
Setari Cookie-uri