Adrian si Dana Nastase vor afla sentinta in dosarul Zambaccian pe 6 ianuarie, verdictul fiind amanat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie in sedinta de astazi. Decizia din 6 ianuarie va fi definitiva.

Procurorul Directiei Nationale Anticoruptie prezent, joi, la ultimul termen de judecata din dosarul Zambaccian a cerut celor cinci magistrati din completul de la instanta suprema pedepse cu executare pentru Adrian si Dana Nastase, scrie Mediafax.

In 5 mai 2010, Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase, Dana Nastase si Irina Paula Jianu, pentru fapte de coruptie.

Procurorii DNA sustin ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de premier - cu atributii de coordonare a activitatii membrilor Guvernului, de numire a conducatorilor organelor de specialitate din subordinea Guvernului si a altor persoane ce indeplinesc functii publice, cu atributii de control in ce priveste activitatea ministrilor si atributii de control asupra autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale prin Aparatul de lucru al primului ministru - Adrian Nastase ar fi primit, in mod direct si prin intermediul Danielei Nastase, foloase necuvenite in valoare de aproximativ 630.000 de euro la cursul de schimb 2002/2004.

Citeste si:
Miron Mitrea, coleg cu George Becali? S-a predat la Politia Constanta
Miron Mitrea, condamnat...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
GCS: 117 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Setari Cookie-uri