ANAF a schimbat siglele institutiei si ale structurilor subordonate, existand sigle specifice pentru Directia Generala Antifrauda Fiscala, Directia Generala a Vamilor, Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, precum si pentru Directiile Generale Regionale ale Finantelor Publice.

Valoarea totala eligibila a proiectului (fara TVA) este de 7.090.815,63 de lei, din care: - 6.027.193.54 lei - valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European;
- 1.063.622,39 lei – cofinantarea eligibila a Agentiei Nationale de Administrare
Fiscala, in calitate de beneficiar.

ANAFSigla Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (foto dreapta), precum si siglele structurilor sale subordonate, sunt construite pe baza aceleiasi arhitecturi grafice, constand dintr-un: logotip ANAF, simbol si decriptor.

Logotip-ul ANAF are aceeasi reprezentare grafica, atat in sigla Agentiei Nationale de Administrare Fiscala cat si in siglele structurilor sale fara personalitate juridica sau ale unitatilor teritoriale ale acesteia. Logotip-ul consta din acronimul "ANAF". Decupajul interior al literei A este insotit de o forma semi-circulara, paralela cu latura ingusta a triunghiului interior al literei, din aceasta alaturare rezultand un element grafic in forma unui taler de balanta. Ansamblul este folosit in ambele litere A din cadrul acronimului ANAF.

Pentru fiecare structura se schimba simbolul prin care este definita competenta structurii respective. Astfel, pentru intreaga institutie simbolul este un scut de culoare albastra de formSigla Anafa unui triunghi ascutit cu laturile rotunjite, cu varful orientat in jos si cu o protuberanta ascutita pe latura superioara. Interiorul triunghiului este segmentat prin intersectia in unghi drept a celor doua mediane, spatiile geometrice astfel rezultate fiind colorate in albastru (stanga sus si dreapta jos), respectiv alb.

Pentru Directia Generala Antifrauda Fiscala simbolul consta intr-un profil cap de acvila (foto stanga), orientat spre stanga, de culoare alba, incadrat intr-un patrat de culoare rosie.Sigla Anaf

In cazul Directiei Generale a Vamilor, logotipului ii este asociat simbolul astrologic al comertului constand intr-un baston inaripat cu doi serpi incolaciti in jurul lui, in culoare albastra.

Simbolul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili este reprezentat printr-o serie de trei trapeze dreptunghice dispuse vertical si paralel, in culoare albastra, primul trapez din stanga avand o inaltime inferioara celorlalte doua ale caror dimensiuni sunt identice.


Pentru Directiile Generale Regionale ale Finantelor Publice a fost adoptat ca simbol conturul hartii Romaniei, in culoare albastra, cu evidentierea de culoare alba a competentei teritoriale a unitatii respective.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri