Mazars Romania isi extinde echipa de parteneri prin recrutarea lui Edwin Warmerdam, consultant fiscal cu o experienta de 15 ani doar in cadrul PwC. Mazars precizeaza ca prin aceasta mutare isi consolideaza pozitia in cadrul comunitatii de afaceri olandeze.

Edwin Warmerdam (foto) este cetatean olandez, stabilit in Romania din 1998. El a lucrat timp de 15 ani la PricewaterhouseCoopers in Olanda si Romania (pana in 2006). Ulterior a ocupat pozitii de conducere cheie in domeniul corporativ imobiliar. Din cei peste 23 de ani de experienta profesionala in domeniul fiscal si financiar, 16 ani au fost dedicati activitatii din Romania. La Mazars va fi partener pe zona de taxe.

Edwin Warmerdam si-a dezvoltat competentele si expertiza in domeniul serviciilor profesionale de consultanta privind impozitul pe profit, impozitul pe venit, fuziuni si achizitii, due diligence si legislatie fiscala internationala. Este specializat in domeniile imobiliar, servicii financiare si energie.

“Extinderea echipei prin venirea lui Edwin este un pas prin care vom consolida mai departe un segment cheie al activitatii noastre, cel dedicat serviciilor de consultanta fiscala. Suntem convinsi ca astfel vom stimula cresterea intregii activitatii. Vom continua sa concentram multa atentie si resurse importante pe acest segment, pentru a raspunde cat mai bine, in fiecare moment, cerintelor complexe ale clientilor nostri si gradului de sofisticare tot mai ridicat al acestui domeniu de practica”, a spus Rene Schob, Head of Tax Advisory Services in cadrul Mazars Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri