Casa de avocatura Musat&Asociatii si-a modificat structura de conducere prin promovarea a patru noi parteneri - Madalina Berechet, Madalin Enache, Iulian Iosif si Razvan Graure, fosti managing associates in cadrul firmei.

Totodata, Razvan Graure a fost promovat in pozitia de co-head al departamentului de Taxe si Fiscalitate, iar Madalin Enache co-head al practicii de Drept Penal al Afacerilor. Astfel, in prezent echipa Musat&Asociatii este formata din 20 parteneri si peste 100 de avocati si alti practicieni.

Madalina Berechet are o experienta de zece ani in domeniul litigiilor civile si comerciale, perioada in care a reprezentat numeroase companii multinationale in cauze aflate pe rolul instantelor romane, cat si europene. Aria sa de expertiza include servicii de asistenta juridica si reprezentare pentru mari companii comerciale in domeniile constructiilor, drept imobiliar, bancar, energie si utilitati publice in toate tipurile de dispute, printre care litigii comerciale, fiscale, dar si contencios administrativ si litigii privind reorganizarea judiciara si falimentul.

La randul sau, Madalin Enache detine experienta in dreptul penal al afacerilor, reprezentand in diverse proceduri penale, numeroase companii sau oameni de afaceri, in domeniile IT si telecomunicatii, financiar-bancar, farmaceutic, piete de capital, imobiliare, constructii, energie si utilitati publice.

Iulian Iosif, avocat si practician in insolventa, are o experienta de zece ani in cadrul Musat&Asociatii, perioada in care a reprezentat un portofoliu de clienti cu privire la toate aspectele legale in etapa de pre-insolventa si prevenire-deschidere a procedurii de insolventa sau faliment, inclusiv lichidari judiciare si voluntare.

De asemenea, Razvan Graure are o experienta de 12 ani in domeniul taxelor si fiscalitatii, fiind specializat intr-o gama de servicii precum structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, rambursari de TVA, identificarea potentialelor arii de risc fiscal si implementarea unor solutii de minimizare a riscurilor, acoperind industrii precum FMCG, retail, automotive si energie.

Musat&Asociatii este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1990. Compania ofera servicii de asistenta juridica si consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri