Guvernul a sesizat organele penale acuzand ca, in 2009-2012, mai multe administratii locale, printre care cea PDL din Piatra Neamt, condusa de Gheorghe Stefan, si Corbii Mari, unde era Lucian Anghel, au comis nereguli in utilizarea Fondului pentru Mediu pentru proiecte din Programul spatiilor verzi.

Surse din Guvern afirma ca unele nereguli ar fi identificate in perioada in care Elena Udrea conducea interimar Ministerul Mediului, institutie care gestioneaza Fondul de Mediu, scrie Mediafax.

Udrea, ca ministru al Dezvoltarii in Guvernul PDL, a condus interimar Ministerului Mediului in noiembrie-decembrie 2009, dupa ce PSD s-a retras de la guvernare.

Concluzia rezulta in urma anchetei Corpului de control pe baza unui "esantion" constituit dintr-o serie de unitati administratv-teritoriale, respectiv municipiul Piatra Neamt, orasul Petrila (PDL) si comuna Ila (Hunedoara, PDL), comunele Dragalina (PSD) si Stefan cel Mare (Calarasi, PSD), comunele Aghiresu (PDL) si Mihai Viteazu (Cluj, UDMR), comunele Corbii Mari si Rascaieti (Dambovita, PDL), comuna Roata de Jos (Giurgiu, PDL) si comuna Lovrin (Timis, PDL).

Citeste si:
COVID-19 | CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor...
COVID-19 | CFR Călători...
Sursa foto: Mana furand bani, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania
Setari Cookie-uri