Wall-Street.ro te invita la evenimentul M&A Oulook, pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele pietei de fuziuni si achizitii si pentru a primi cele mai bune recomandari de la antreprenori care au incheiat tranzactii. Vom organiza joi, 12 iunie, cea importanta conferinta despre piata de M&A. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a).

1. Vei avea ocazia sa asculti povestile a patru antreprenori care au facut tranzactii: Calin FUSU, director executiv Neogen, Bogdan PUTINICA, Vicepresedinte senior Enea Software, Mugur FRUNZETTI, fondator Floria.ro, Stefan GADOLA, fondator. EnergoBit.

2. Vei afla cele mai interesante tendinte in piata de private equity de la doi dintre cei mai activi investitori din Romania: Cezar SCARLAT, Managing Director Abris Capital Partners, si Dan FARCASANU, director investitii Resource Partners.

3. Vei putea sta de vorba cu un business angel: Sergiu NEGUT, decan Maastricht School of Management si investitor in afacerile MindIT si FruFru.

4. Vei fii la curent cu tendintele din piata de fuziuni si achizitii de la cei mai buni consultanti. Obiectivul este sa punem fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara si juridica, ai fondurilor de investitii si ai antreprenorilor, cu un public dinamic, selectionat dintre cititorii publicatiei noastre.

5. Vei avea ocazia sa faci networking cu alti colegi din industrie ori cu potentiali clienti, parteneri si investitori.

Citeste si:
Cum sa iti cresti afacerea si sa profiti la maxim de pe urma ei
Cum sa iti cresti afacerea si...

Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie interesata de fuziuni si achizitii? Vrei sa afli mai multe despre piata de M&A? Participa la Conferinta M&A Outlook 2014 - Editia a VI-a de joi, 12 iunie. Inscrie-te aici la Forumul Antreprenorilor care fac tranzactii. Participarea este gratuita, dupa o selectie riguroasa din partea redactiei wall-street.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Antreprenoriat 360: Analizam tranzactii, fuziuni si...sentimente