Reteaua de centre de fitness World Class se va extinde in viitor in cele mai mari cartiere de la marginea Bucurestiului, dar si in mai multe orase din provincie, afirma Dan Farcasanu, director de investitii Resource Partners, fond polonez de private equity care controleaza compania romaneasca.

“Anul acesta probabil vom mai face ceva tranzactii pe World Class. Vrem sa ne ducem in 6-7 orase din afara Bucurestiului, unde am putea sa avem profitablitate. In Bucuresti suntem concentrati pe centru si ne vom duce si in cartiere de la marginea orasului; vorbesc despre Drumul Taberei, Militari, Pantelimon –cartiere de dimensiunea Clujului”, a declarat Dan Farcasanu in cadrul conferintei M&A Outlook, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu EY Romania, PeliFilip si Pathfinder.

Potrivit acestuia, Resource Partners mai urmareste in prezent companii din retail, bunuri de consum si distributie specializata in vederea unor tranzactii.

Sectorul serviciilor medicale este in schimb unul destul de scump in Romania si nu cred ca vom vedea o tranzactie in curand aici - Dan Farcasanu, Resource Partners

“Sectorul serviciilor medicale este in schimb unul destul de scump in Romania si nu cred ca vom vedea o tranzactie in curand aici. S-au stabilit niste benchmark-uri destul de ridicate in trecut in sectorul medical, iar cei care au ramas se raporteaza acum la aceste niveluri destul de nerealiste”, a mai adaugat Farcasanu.

Fondul polonez de private equity Resource Partners detine 100% din actiunile retelei de centre de fitness World Class, dupa ce a preluat restul de actiuni (29%) de la ceilalti actionari ai companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri