Casa de avocatura RTPR Allen & Overy a promovat cinci avocati seniori pe pozitia de counsel.

Cei cinci avocati sunt Alina Stavaru (Proteasa), Andreea Burtoiu, Loredana Boeru, Alexandra Ovedenie si Cosmin Tilea, iar promovarile sunt in echipele de drept bancar, drept Societar, fuziuni si achizitii si piete de capital.

RTPR Allen & Overy are o echipa de 41 de avocati, cu patru parteneri – Costin Taracila (foto), Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, si Lucian Mihai, in calitate de of counsel.

Alina Stavaru (Proteasa) lucreaza in principal pe proiecte de fuziuni si achizitii, in special tranzactii de private equity, restructurari societare si de capital complexe si joint ventures. Andreea Burtoiu, care si-a inceput activitatea in cadrul RTPR Allen & Overy in anul 2004, a oferit consultanta in tranzactii din Romania, cum ar fi lansarea de catre Ministerul Finantelor Publice din Romania a unui Program MTN si emiterea de obligatiuni in baza acestuia. Recent, ea a coordonat echipa de avocati care a oferit consultanta uneia dintre bancile care a finantat achizitia de catre Somaco Antrepriza (care la randul sau este o investitie a fondului de investitii din Suedia, Oresa Ventures) a operatiunilor companiei Europrefabricate (o societate in insolventa).

Loredana Boeru s-a alaturat echipei RTPR Allen & Overy in anul 2006 ši are experienta in tranzactii de piete de capital cu actiuni si obligatiuni, oferind totodata consultanta cu privire la diverse aspecte de reglementare (cum ar fi pe probleme privind administrarea fondurilor de investitii si MiFID).

Citeste si:
Cine sunt avocatii implicati in tranzactia MedLife
Cine sunt avocatii implicati...

Alexandra Ovedenie a intrat in echipa RTPR Allen & Overy in anul 2008. Ea este specializata in drept bancar si are o experienta de mai mult de 12 ani in acest domeniu.

Cosmin Tilea si-a inceput activitatea in cadrul RTPR Allen & Overy in anul 2005. El are experienta in finantari multi-jurisdictionale (in special finantari de proiecte), imprumuturi municipale si datorie publica, achizitii publice si aspecte legate de domeniul energiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
RTPR Allen & Overy numeste un nou partener cu expertiza pe M&A