Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea o transa de 9.000 de lei din suma totala de 8.000 de euro ceruta, in schimbul careia urma sa acorde contracte in mod preferential.

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost retinut pentru 24 de ore, in noaptea de miercuri spre joi, de catre procurorii DNA din Timisoara, sub acuzatia de luare de mita, urmand ca joi sa fie dus la instanta cu propunere de arestare preventiva, relateaza Mediafax.

Roseti a iesit in jurul orei 02.00 din sediul DNA Timisoara, unde a fost audiat timp de cateva ore, fiind dus in arestul Politiei Timis. ”Nu am de declarat nimic, sunt nevinovat”, a spus Roseti la iesirea din sediul DNA Timisoara.

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin a fost prins in flagrant, miercuri, de catre procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitati in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential, iar in urma flagrantului procurorii au facut si perchezitii la locuinta acestuia.

Sorin Frunzaverde, aflat sub...
Citeste si: Sorin Frunzaverde a fost trimis in judecata pentru coruptie


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Sorin Frunzaverde,condamnat la inchisoare cu suspendare