Casa de avocatura RTPR Allen & Overy a oferit consultanta juridica retelei de socializare Facebook in cadrul unei tranzactii multijurisdictionale pentru achizitia companiei LiveRail Romania, un business specializat in livrarea reclamelor video online.

Mihai Ristici (foto), partener, si Alina Stavaru (Proteasa), counsel, au coordonat echipa de avocati RTPR Allen & Overy care a oferit consultanta cu privire la aspectele de drept roman ale tranzactiei in ceea ce priveste LiveRail Romania.

„Observam in continuare o efervescenta pe piata de M&A in sectorul IT, numai in ultima jumatate de an fiind implicati in cinci tranzactii din acest domeniu, dintre care trei au fost deja semnate. Este vorba de asistenta pe care am acordat-o Enterprise Investors cu privire la exit-ul din Siveco Romania, Catalyst Romania cu privire la investitia in Simartis Telecom si Facebook cu privire la achizitia grupului LiveRail", a declarat Alina Stavaru (Proteasa), counsel in cadrul RTPR Allen & Overy.

Facebook a preluat compania de publicitate video online LiveRail, intr-o tranzactie estimata la 400-500 milioane dolari, printre cofondatorii acesteia aflandu-se si doi romani, Andrei Dunca si Sergiu Biris.

Ce invatam din povestea LiveRail - Facebook: de cati ani are nevoie un start-up pentru un exit de succes

Ciprian Susanu, fondator...
Citeste si: Cum va schimba tehnologia invatamantul in urmatorii ani


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Facebook vrea sa uneasca Messenger, Instagram si WhatsApp