In mesajul postat pe pagina personala de Facebook, Andrei Badin isi sustine nevinovatia si spune ca reclamatia facuta de Adrian Duicu pe numele sau trebuie analizata de procurori. Obiectul presupusei luari de mita il constituie decizia de a bloca realizarea unei emisiuni cu ministrul mediului, Rovana Plumb.

"Am depus la DNA mai multe probatorii in acest caz. Procurorii DNA vor decide daca e sau nu o intamplare ca inainte cu o zi de depunerea denuntului de catre domnul Adrian Duicu un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea", a scris jurnalistul.

Acesta a precizat, de asemenea, ca a decis impreuna cu B1TV ca emisiunea pe care o prezinta sa fie suspendata pana la clarificarea situatiei.

Citeste si:

"Pentru moment am decis impreuna cu conducerea postului suspendarea emisiunii pana la elucidarea situatiei pentru a nu afecta in nici un fel imaginea postului care va lupta in continuare pentru apararea statului de drept. Avocatul meu este domnul William Branza. Doar domnia-sa poate face comentarii publice", mai spune Andrei Badin.

Postul B1 TV a transmis un mesaj prin care sustine ca jurnalistul beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Cu toate acestea, pentru a elimina suspiciunile de incalcare a codului deontologic, aparitiile televizate si participarea lui la deciziile editoriale se suspenda, transmite B1 TV.