Dan Voiculescu a fost la DNA unde a solicitat procurorilor ridicarea controlului judiciar dispus in cazul sau, invocand faptul ca "expunerea excesiva", prin faptul ca trebuie sa mearga de doua ori pe saptamana la Politie, creeaza impresia ca el este vinovat, scrie Mediafax.

"Le-am spus ca as dori sa nu ma mai duc permanent la Politie, pentru ca nu sunt motive. De plecat din tara nu plec, ca oricum concediul l-am stricat. Sa stea toata lumea linistita, nu sunt motive", a spus Voiculescu, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Dan Voiculescu a adaugat ca a avut suficiente argumente pentru contestarea controlului judiciar. "Eu am motivat in felul urmator: nu sunt vinovat, exista prezumtia de nevinovatie, iar expunerea asta excesiva, practic, creeaza imaginea unui om care, daca in fiecare zi sau de doua ori pe saptamana merge la Politie, inseamna ca are niste probleme. Eu, deocamdata, nu am niciun fel de problema. Va repet, aceasta ancheta este in derulare, o sa se vada ca nu l-am cunoscut pe unul si pe altul, daca il cunosc, daca nu-l cunosc, care au fost motivele pentru care ei au facut aceste declaratii, adica e in derulare. Si ca sa spui despre cineva ca e vinovat inainte sa se hotarasca definitiv daca-i vinovat mi se pare ca e interes", a explicat el.

Printre obligatiile controlului judiciar dispus in cazul lui Voiculescu se numara si aceea de a se prezenta de doua ori pe saptamana, luni si vineri, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Ilfov.

Tribunalul Bucuresti a respins, in 10 iulie, cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a masurii controlului judiciar, dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care acesta este cercetat pentru santaj, dupa ce ar fi amenintat, direct sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, unul dintre ei incheind cu trusturile sale de presa contracte de publicitate de 900.000 de euro.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri