Siveco isi sustine “pe deplin nevinovatia si va demonstra ca nici firma si nici Irina Socol, presedintele si directorul general si nici Aurora Crusti, vice-presedinte divizia comerciala, nu au comis vreo ilegalitate”, sustine, intr-un comunicat, compania, in urma cercetarilor penale de evaziune la comercializarea de software.

„Societatea nu este si nu va fi afectata la nivel operational, functionand conform tuturor parametrilor. Vom detalia in cel mai scurt timp planul de continuitate, conform acordului actionarilor. O data in plus, reafirmam standardele ridicate, interne si internationale, pe care le-am respectat de-a lungul timpului si pe care continuam sa le respectam. Nu exista nicio piedica in a respecta toate angajamentele contractuale fata de clienti si furnizori si vom ramane acelasi partener de incredere, in baza celor 22 de ani de serviciu profesional ireprosabil”, a mai transmis compania.

Irina Socol, presedintele Siveco Romania, a fost arestata in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Din cercetari a reiesit ca in contabilitatea producatorului de soft ar fi fost inregistrate achizitii fictive de servicii reprezentand crearea unor programe informatice care in realitate nu au fost prestate, bugetul de stat fiind astfel prejudiciat cu peste trei milioane de euro.

Citeste mai multe despre acest subiect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri