Politistii si procurorii ialomiteni fac, marti, 14 perchezitii in Slobozia si Tandarei la adresele unor persoane si sedii de firma. Printre acestea este vizata si Primaria Tandarei, intr-un dosar privind contracte pentru lucrari de constructie prin achizitii publice, au declarat surse din Politie.

Perchezitiile vizeaza probarea unor presupuse infractiuni comise de sapte persone "in domeniul achizitiilor publice si a infractiunilor de abuz in serviciu si fals intelectual", arata Mediafax. Potrivit IGPR, vor fi puse in aplicare paru mandate de aducere, persoanele banuitre urmand sa fie duse pentru audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Ialomita.

Potrivit unor surse din Politie, persoanele vizate de anchetatori ar fi intocmit contracte pentru lucrari de constructii, proiectare si consultanta la preturi supraevaluate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri