Madalin Popescu, director clienti in cadrul BRD Societe Generale: Un lucru pozitiv ar fi faptul ca bancile au mult cash, exista multa lichiditate. Insa nivelul de optimism este foarte jos si exista o prapastie intre cererea si oferta de creditare.

Mioara Budiana, manager in cadrul EY Romania: Un aspect negativ este ca bancile sunt foarte selective, sunt sceptice in a disbursa banii pe care ii au, dar sunt mai dispuse acum sa acorde credite in lei.

Daniela Serban, manager in cadrul Bursei de Valori Bucuresti: Partea pozitiva este ca exista un interes mai mare din partea antreprenorilor pentru a se finanta pe bursa. Am intrat in contact cu multe companii care au un anumit grad de indatorare, partea mai putin buna este ca reforma de pe piata de capital se desfasoara intr-un ritm mai greu decat credeam noi.

Lucian Andrei, fondator Horizon Consulting Network: Piata din Romania nu este inca pregatita pentru inovare, sunt firme conservatoare care inca nu incearca sa se finanteze gratis de la UE.