Traian Ritiu, directorul Directiei Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare din subordinea ROMATSA, unde marti dimineata au loc perchezitii ale procurorilor anticoruptie, a declarat ca ancheta vizeaza lucrari de reparatii facute in ultimii trei-patru ani, potrivit Mediafax.

”Cercetarile vizeaza lucrari de reparatii executate in cadrul institutiei in ultimii trei-patru ani. Nu cunosc mai multe amanunte, sunt cu procurorii DNA aici”, a declarat, marti dimineata, Traian Ritiu, directorul Directiei Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare. Surse judiciare spun ca printre persoanele vizate in ancheta DNA s-ar afla si Traian Ritiu si contabila unei firme. Procurorii DNA fac, marti, sapte perchezitii in judetul Maramures, intr-un dosar privind "suspiciuni de savarsire a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2012-2014".

Potrivit DNA, anchetatorii au descins marti la sapte adrese din municipiul Baia Mare si din localitatile invecinate, dintre care doua la sediul unei institutii publice si restul la domiciliile unor persoane. Surse judicare declarau ca institutia publica unde se fac perchezitii este Directia Serviciilor de Navigatie Aeriana (DSNA) Baia Mare. DSNA Baia Mare este o institutie subordonata ROMATSA si functioneaza in cadrul Aeroportului Baia Mare. La nivel national exista alte 15 directii aflate in subordinea ROMATSA..

Sursa foto: Shutterstock.com/Justitie