Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" anunta ca va incheia parteneriate cu avocati din orase precum Targu-Jiu, Baia Mare, Bistrita si Alba Iulia, ca parta a politicii de dezvoltare si diversificare a serviciilor juridice in teritoriu.

Avocatii trebuie sa fie definitivi, cu experienta in instanta de cel putin 3-5 ani si cu un cabinet individual care este deja functional.

"Pentru noi este o noua strategie de dezvoltare, deoarece pana acum am operat in teritoriu doar sub brandul propriu. Credem – pe de o parte - ca noua abordare ne va consolida pozitia pe piata locala de avocatura si, pe de alta, va oferi sansa unor avocati locali ca, pe langa propriile cazuri, sa poata fi implicati in unele din proiectele noastre cu extindere nationala si sa primeasca un flux relativ constant de noi dosare de rezolvat in instantele locale. Desigur ca vom selecta in vederea colaborarii doar acei avocati care au cunostinte temeinice de drept civil, societar si fiscal, experienta dovedita in proceduri de lichidare si reorganizare judiciara si care se pot integra in fluxul nostru operational", a anuntat, intr-un comunicat, avocatul coordonator Gheorghe Bostina, potrivit Mediafax.

Vom selecta in vederea colaborarii doar acei avocati care au cunostinte temeinice de drept civil.

In prezent, casa de avocatura are 19 birouri teritoriale (sedii secundare) in Ramnicu Vilcea, Pitesti, Craiova, Sibiu, Deva, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Brasov, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Galati, Focsani, Buzau, Constanta si Ploiesti.

Casa de Avocatura are peste 130 de avocati si consultanti in 20 de birouri din tara si 3 reprezentante in strainatate, incheind parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.
Anul trecut, biroul din Bucuresti a realizat o cifra de afaceri de 14,75 de milioane de euro.

Sursa foto: Avocat/ Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri