Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, este vizat intr-un dosar pentru luare de mita de la un om de afaceri, impreuna cu liderul PNL Azuga.

Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, intr-un dosar in care este vizat si liderul PNL Azuga, cei doi fiind suspectati ca ar fi luat mita de la un om de afaceri caruia autoritatile locale i-au vandut un teren din Azuga. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti fac cercetari intr-un dosar in care apar numele presedintelui PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, si cel al presedintelui filialei locale Azuga a PNL, Gabriel Popescu, ancheta vizand vanzarea catre un om de afaceri a unui teren din intravilanul statiunii Azuga, care apartinea domeniului public, potrivit Mediafax.

In acest dosar, deputatul Mircea Rosca, care este suspectat ca ar fi luat mita de la omul de afaceri, a fost citat sa se prezinte, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru audieri, in timp ce Gabriel Popescu a fost audiat deja in acest dosar, a mai spun sursele judiciare citate. Primarul statiunii Azuga, Constantin Samson, a declarat, marti, ca in urma cu cateva saptamani procurorii DNA au cerut de la Primaria Azuga mai multe documente privind vanzarea unui teren intravilan cu o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, situat la intrarea in Azuga dinspre Ploiesti, teren vandut in urma cu aproximativ trei ani unui om afaceri care ar fi reclamat ca a dat mita pentru incheierea tranzactiei.

”Stiu ca este vorba despre vanzarea unui teren care era al Primariei si a hotarat Consiliul Local sa-l vanda. Tranzactia s-a facut pe vremea cand nu eram eu primar, ori la sfarsitul anului 2011, ori la inceputul anului 2012. Gabi Popescu a mai fost audiat o data la DNA si apoi au venit procurorii la noi si a cerut niste documente”, a declarat primarul statiunii Azuga, Constantin Samson.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri