O ambulanta care trecea prin zona si mergea la un alt caz a fost solicitata sa opreasca, insa echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani. Potrivit reprezentantilor ambulantei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul, informeaza Mediafax.

Matteo Cassani avea 42 de ani si era directorul general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia. Politisti de la Serviciul Omoruri si criminalisti fac cercetare la fata locului si vor audia mai multe persoane in cadrul anchetei. Zona din fata cladirii Enel a fost izolata, pentru ca anchetatorii sa poata ridica probe.

Trupul neinsufletit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul National de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Reactia oficiala a Enel dupa tragedie

"Va informam ca astazi a avut loc o tragedie, in care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia si-a pierdut viata. Nu cunoastem circumstantele acestui accident. O investigatie a autoritatilor este in curs de derulare. Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business", se arata in comunicatul Enel.