Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de joi, 4 decembrie, a fost Ion Dragne, managing partner in cadrul societatii de avocatura Dragne si Asociatii.

Ion Dragne este unul dintre cei mai experimentati avocati de litigii. El are o experienta de 20 de ani in avocatura. Care sunt calitatile unui bun litigator? Cum au evoluat litigiile in avocatura de business in 2014? Cum a fost anul 2014 pentru avocatii de business si pentru economia romaneasca, in ansamblui ei? Cum se anunta 2015 pentru avocatii de business? Acestea sunt doar cateva intrebari la care avocatul Ion Dragne a raspuns la WALL-STREET 360 [VEZI VIDEO].

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamanile 1- 15 decembrie vor fi alocate bilantului de business al anului 2014. WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro). Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cine ne poate scoate din cercul vicios al populismului?