Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de joi, 4 decembrie, a fost Ion Dragne, managing partner in cadrul societatii de avocatura Dragne si Asociatii.

Ion Dragne este unul dintre cei mai experimentati avocati de litigii. El are o experienta de 20 de ani in avocatura. Care sunt calitatile unui bun litigator? Cum au evoluat litigiile in avocatura de business in 2014? Cum a fost anul 2014 pentru avocatii de business si pentru economia romaneasca, in ansamblui ei? Cum se anunta 2015 pentru avocatii de business? Acestea sunt doar cateva intrebari la care avocatul Ion Dragne a raspuns la WALL-STREET 360 [VEZI VIDEO].

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamanile 1- 15 decembrie vor fi alocate bilantului de business al anului 2014. WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro). Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri