Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala fata de 32 de persoane din grupul Mediapro, suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit Hotnews.ro, care mentioneaza ca s-au desfazurat 41 de perchezitii in acest dosar.

Procurorii efectueaza joi un numar de 41 de perchezitii in Bucuresti, judetele Dambovita, Ilfov, Arges si Braila la domiciliile unor persoane fizice si sediile unor persoane juridice. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, prejudiciul produs bugetului se ridica la aproximativ 6 milioane de lei, reprezentand TVA si impozit pe profit. De asemenea, suma totala spalata prin circuitul evazionist se ridica la aproximativ 15 milioane de lei, potrivit HotNews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri