Procurorul general Tiberiu Nitu a spus, miercuri, ca presedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost implicata in doua dosare aflate pe rolul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in cazul acestora fiind dispusa neinceperea urmaririi penale.

"In prezent, pe rolul Sectiei de urmarire penala nu exista niciun dosar in care sa fie cercetata doamna Gorghiu. Au existat doua dosare solutionate in 2010, cu neinceperea urmaririi penale", a spus Nitu, la iesirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Precizarea procurorului general al Romaniei vine dupa ce in presa s-a scris ca Alina Gorghiu ar fi cercetata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), intr-un dosar de fals si uz de fals, fiind anchetata pentru obtinerea in mod ilegal a diplomei in drept. Sursele citate au mentionat ca in acelasi dosar ar fi implicati mai multi mediatori. Alina Gorghiu a fost aleasa, in 18 decembrie, in functia de presedinte al vechiului PNL si copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, in cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri