Bancile vor continua in 2015 sa-si vanda portofoliile de credite neperformante, spune Cristian Radu, partener la Tuca Zbarcea si Asociatii, in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360 [VIDEO].

Care sunt principalele tendinte in piata de fuziuni si achizitii, in opinia avocatului de business Cristian Radu?

1. Vom vedea in continuare tranzactii prin care bancile isi vor vinde portofoliile de credite neperformante.

2. Investitorii activi in ultimii ani vor face in continuare tranzactii. Acestia au dat un semn ca Romania este importanta pentru ei si vor dori sa-si consolideze pozitiile.

3. Prudenta va caracteriza in continuare atitudinea investitorilor.

Ce mutari vor face bancile in 2015? Cu cat au scazut onorariile avocatilor de business? Care este cea mai “fierbinte” industrie a momentului? Raspunde avocatul Cristian Radu in materialul VIDEO disponibil mai sus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri